Donează cărți pentru centrele dedicate persoanelor cu dizabilități, aziluri și orfelinate!

 Cititorii cunosc importanța și necesitatea unei biblioteci, indiferent dacă este vorba despre o bibliotecă personală sau o bibliotecă publică. Existența unui spațiu care oferă o accesibilitate nelimitată către cunoaștere este esențială educării spiritului uman, însă nu toată lumea poate dispune de spațiul respectiv. Ne referim în acest caz la persoanele care își petrec viața în centrele de îngrijire ale celor cu dizabilități, în aziluri sau în orfelinate și care s-ar bucura de posibilitatea de a citi.

 Pe parcursul acestei luni, noi (Lumeninmundo) am decis să colectăm cărți în zona Constanței și în zonele limitrofe ale acesteia, cu scopul de a le oferi Fundației Misericos, care își propune să înființeze biblioteci în cât mai multe astfel de centre, prin intermediul proiectului intitulat „Raftul cu cărți”.

Cum puteți să donați?

 Tot ceea ce trebuie să faceți este să ne contactați prin e-mail (lumeninmundo@gmail.com) sau printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook, să împachetați cărțile într-o cutie și să așteptați sosirea noastră. Odată înregistrat un număr rezonabil de donatori, noi ne vom organiza și vom stabili o zi în care ne vom deplasa la locațiile respective și vom colecta cărțile din partea voastră, pe care apoi le vom oferi Fundației Misericos. Cărțile pot fi vechi sau noi, de poezie sau beletristică, spiritualitate sau cărți pentru copii.

Așteptăm mesajele voastre!

Lasă un răspuns

This Post Has 3 Comments

  1. inaloveworld

    Felicitări pentru inițiativă și vă doresc să puteți aduna cât de multe cărți pentru a se bucua cât de multe persoane de ele!

  2. Roxana Neguț

    Felicitări pentru initiativa!💐