Întrebări frecvente

În cadrul acestei pagini puteți găsi informații referitoare la modul de desfășurare a activităților noastre, în special referitoare la cercurile de lectură și de filosofie

În cadrul acestei pagini puteți găsi informații referitoare la modul de desfășurare a activităților noastre, în special referitoare la cercurile de lectură și de filosofie:

1. Unde se desfășoară activitatea cercurilor?

R: În orașul Constanța, în diverse pub-uri sau în aer liber, în funcție de tematica fiecărei întâlniri. Plănuim să organizăm evenimente și în alte orașe din țară. Orice eveniment viitor va fi promovat pe site-ul nostru.

2. Cum pot participa la cercuri?

R: Pentru început, ne poți contacta pentru rezervarea unui loc în cadrul cercului. Este de preferat ca această rezervare să fie realizată în cazul întâlnirilor din pub-uri, pentru a ne asigura că toată lumea poate participa la discuțiile noastre. Dacă dorești să participi, te rugăm să ne anunți cu cel puțin 3 zile înainte de eveniment.

3. Cum pot intra în posesia cărților despre care se va discuta în cadrul cercurilor?

R: Cu siguranță va trebui să ne contactezi. Anumite cărți sunt în format pdf., în timp ce altele sunt în format fizic. Cărțile în format pdf. ți le putem trimite pe adresa ta de mail. În schimb, pentru cărțile în format fizic este nevoie să ne întâlnim. Suntem dispuși să oferim cărțile în format fizic tuturor celor din orașul Constanța, dar și acelora care pot ajunge în oraș.

4. Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinesc pentru a intra în posesia cărților?

R: În primul rând, trebuie să fii sigur că poți parcurge cartea/cărțile până la întâlnirea noastră. În al doilea rând, trebuie să fii sigur că poți ajunge să participi în cadrul cercului respectiv. În al treilea rând, trebuie să ne asiguri că vei avea grijă de carte/cărți. Acestea trebuie returnate în cadrul întâlnirilor noastre. Cărțile trebuie păstrate cu atenție. Dacă la returnare nu se află în condiții bune, atunci cititorul trebuie să plătească pentru deteriorare.

5. Cum pot păstra cărțile din cadrul cercurilor?

R: Noi nu ne ocupăm cu vânzarea de cărți, ci cu distribuirea lor. Pentru a putea păstra o carte din cadrul cercului trebuie să realizezi un articol despre opera/lucrarea respectivă, individual sau alături de noi, pe care îl vom publica pe blog-ul nostru.

6. În ce perioadă se organizează cercurile?

R: De două ori pe anotimp: un cerc de lectură și unul de filosofie.

7. Pot publica un articol pe blog-ul vostru?

R: Da, chiar și despre cărți pe care noi nu le-am discutat în cadrul întâlnirilor. Pe parcursul activității noastre am publicat pe blog texte ale unor persoane din afara echipei, la categoria „Invitați”. Înainte de a publica textul respectiv, trebuie să ni-l trimiți în varianta sa finală, iar echipa noastră va decide asupra publicării sale.

Follow us

Designed by Ciobanu Robert

Copyright 2023 – Lumen in Mundo ISSN 2668-6899, ISSN-L 2668-6899