Cercul de filosofie – Aristotel și Damascius (25.11.2018) – Constanța

 După cum v-am anunțat, în cadrul viitorului cerc de filosofie vom discuta despre următoarele lucrări: Cartea a VI-a și Cartea a VII-a din „Metafizica” lui Aristotel; Cartea a IX-a și Cartea a X-a din „Etica nicomahică” a aceluiași autor; „Despre primele principii: aporii și soluții” de Damascius. Întâlnirea va avea loc duminică (25 noiembrie), în localul numit Musset Lounge (fostul Touch Cafe, str. Ștefan cel Mare, nr. 2) din Constanța, începând cu ora 17:00.

 Aceste lucrări vor reprezenta subiectele principale ale întâlnirii noastre, însă ele nu desemnează subiecte stricte pe care le vom aborda: astfel, puteți participa în cadrul cercului și cu altă lucrare de filosofie pe care ați parcurs-o sau puteți doar asista la discuții. Participarea este gratuită, singurele cheltuieli fiind cele pe care le veți realiza pe baza consumației proprii.

 Referitor la cercul de lectură, data, ora și locația acestuia vor fi anunțate după cercul de filosofie. Dacă aveți nevoie de alte detalii, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook sau la adresa de mail lumeninmundo@gmail.com. Pentru a accesa link-ul către eveniment poți apăsa aici.

 Vă invităm să citiți și articolele noastre publicate în urma întâlnirilor din cadrul cercurilor de filosofie, precum:

 Vă așteptăm să împărtășim împreună lumina cunoașterii! Sapere aude!

Lasă un răspuns