2121, cockdiv-ष

Domnul Țupă Curechi, izmenistrul boalei și sănătății la emisiunea „cockdivul arde țara” de la prosgogotv:

– Este o datorie popublică ca cetățenii să sune la organu’ de ordine sau măcar la emisiunea „gaboru’ vă consiliază” pentru ca în restaurante sa nu fie primite elementele cvasi-umane nevaccinate deloc, dacă mai există, sau fără cele 6 rapeluri iar daca sunt primite, sunați, veți primi un voucher de 500 de piștari sau…

– O călătorie! ne anunță mai nou semi-prim-ministrul Bârnache, izmenistrul Sulă și aghiotantul Plizvante, un voucher pentru trenul „Carpe diem”, unde puteți trăi clipa în fiecare moment al călătoriei, puteți avea o călătorie Zen în trenul nostru liniștit ce face 500 de km în 500 de ore, puteți sta în zazen, contemplați câmpiile, mai mergeți pe lângă tren, dar nu vă grăbiți să-l întreceți, trăiți clipa!

– Și acum un clip publicitar de informare corectă privind ființa ființării: ,,sensul vieții voastre – haine, bijuterii, încălțăminte, mâncare, plimbare – este în meganămol doar cu certificatul verdecăcăniu, având vaccinul și 6 rapeluri sunteți inserați în catedrala fericirii consumeriste! Vedem aici o persoană rugându-se să fie lăsată în meganămol:

– Eu leșin când văd ace, sufăr de fobie de orice e ascuțit: cuțite, ace de cusut, linguri, seringi…

– Avem un centru de vaccinare aici la intrare, pentru o bluză de la Burșca, un pantalon de la Para, o tombolă pentru un Audi se merită!

-Da, da, accept!’’

Întrerupem clipul de informare corectă pentru a transmite de lângă intrarea în meganămol unde două grupuri se sfădesc:

– Antivaxerilor vaccinați-vă, nu ne mai îmbolnăviți cu lipsa voastră de solidaritate și de empatie!

– Eu sunt solidar cu swazilandezii le dau toate vaccinurile și rapelurile! Și noi! Și noi!

– Creiere din paleolitic, gândiți postmodern!

– Prostmodernule ia probează-ți solidaritatea și vinde-ți automobilul cu care te plimbi până la magazinul de cartier ca să mergem pe jos ca pârliții, să nu mai poluționăm planeta, să n-o mai stoarcem de resurse, solidarilor, care dați fuga hexarapelați în meganămol și consumați ca termitele ce prindeți!

– Aici e vorba de o pandemie la scară interplanetară întrucât și pe Marte și pe Lună a amartizat și a aselenizat cockdivul din anul 2119!

– Pandemie interplanetară, plandemie cosmică!

– Huo, conspiraționistule!

– În istorie au fost o mulțime de conspirații ca și o mulțime de viruși plus o mulțime de proști, de oi, de manipulați și de manipulanți…

– Vaccinarea este sigură, sigure avantajele ce depășesc dezavantajele, puneți-le pe toate în balanță ignoranților cum ne spune președintele Macrou: vaccinul și rapelurile te feresc de forme grave și de moarte plus restaurante, job asigurat, voucher la trenul Carpe diem, voucher pentru mici și bere fără alcool, pe de altă parte forme grave, moarte, job neasigurat, lipsă restaurant, lipsă inserat în catedrala fericirii consumeriste…

– Halal calcul rațional de sclav, rațiunea e o curvă care se dă oricui, n-ai învățat la profesională despre asta?

– Virusologule!

– Argumentum ad verecundiam spune că e o eroare de argumentare să întemeiezi o teză doar pentru că-i opinia unui specialist temeiul ei! Trebuie cercetat și temeiul, specialiștii sunt și ei oameni cu limitele lor…

– Bine mă epidemiolog-argumentolog ce ești!

– Eu sunt medicus excelențimus maximus, eu bine făcut la tine, îndopat cu kaletra și paraaracetamolus și tu groștel maximus ingratus râzi de noi, eu de la deșert venit la voi călare pe El-Zorab și tu…

– Da, nu ajung atâția morți de cockdiv? În loc să păstrăm un moment de reculegere pentru victime…

– Și pentru morții după vaccinuri!

 – Nu exista o relație de cauzalitate…

– Bine că există mereu la cei cu cancer în metastază și cockdiv, declarați morți de cockdiv! La cei cu nosocomiale și cockdiv…

– Iar specialiști!

– Nu putem face necropsie la toți morții de cockdiv! Un moment de reculegere pentru cei morți!

 Un moment.

 Două momente.

 Trei momente.

 – Au, Maricico, ce implanturi babane ai în selfie, când ți…?!

– Huo! Rușine! Țara suferă de cockdiv și altora le arde de silicoane!

– Întrerupem transmisia pentru a o asculta pe izmenistra cockdivului-ष, vaccinării și multirapelării, Miss Piggy Măcăilă, fiica lui Segregarius:

-… în locuri neesențiale adică fără ousia, nerapelații nu pot fi, organu’ de ordine a procedat la a-i alunga cu tunuri cu apă rece pe cei fără certificate ce voiau a ajunge la ousia, apa rece le-a activat sistemul imunitar, am avut o problemă că un tun cu apă a fost cu apă fiartă, nu știm de unde a apărut apa fiartă în Bucurrest, probabil mașina a stat toată ziua în soare, specialiștii încă studiază problema, oricum bucurrestenii opăriți au cerut combinarea tunului cu apă fierbinte cu un tun de apă rece pentru realizarea unui duș pe care unii bucurresteni nu l-au mai savurat de mult timp, am autorizat și acest duș combinat…o altă problemă rezolvată a fost cu o persoana care are fobie de ace, urlând că vrea in meganămol, am procedat la adormirea ei și astfel a primit vaccinul și rapelurile, așa încât dacă nu puteți să suportați vaccinarea în stare de trezie vă putem adormi, suntem specialiști în adormirea oamenilor, am propus adormirea elementelor nerapelate cu bicho de tacuara astfel elementele sunt rapelate trezindu-se fericite cu permisul în mână pentru catedrala fericirii plus voucherele.

– Ia micii neamule, vindem mici pe vouchere! Avem mici cu carne de porc vaccinat, cu carne de vită rapelată, cârnați cu carne de oaie imunizată-boosterizată artificial și natural!

– Poftiți la mine, dacă v-ați vaccinat cu vaccinul Gionel și Gionel primiți pe lângă mici și un gel lubrifiant de la aceeași firmă!

– Dar ce să fac cu gelul?

– Ungeți și dvs. orificii…

– Da, chiar s-a ruginit broasca și cheia un pic, dacă-i bun iau și micii și gelul…

– Nenea dați-mi-l mie că nu-i bun pentru uși…

– Nu?

– Am un proiect cu colegele la educație sexuală, facem și portofoliu, scriem experiențele solidare și solitare ale folosirii gelului.

– Bă da’ la școala asta prostmodernă nu vă mai dă test, un test cu gelu’ nu mere?

– Ha, ha, testele sunt medievale nenea, proiecte, portomolii, refeplagicopiate, astea-s instrumente moderne de…

– Hai ia-l!

– Ne apropiem de elementul adormit și vaccinat, să-l întrebăm cum se simte acum, liber și fericit?

– Liber și fericit, mă îndrept spre catedrala fericirii…

– Vă urmărim, sunteți un model!

– Da, chiar sunt un model, intru în magazinul Kc și Kc, vreau să cumpăr atâtea, dar ce scrie pe stand?

– ,,Libertatea este  a fi liber de toate, fericirea este doar un văl, în spatele a toate nimicul’’

– Tăiați, opriți nimicul, pardon filmarea!   

scris de Cătălin Spătaru

sursă poză: clavesdesalud.blogspot.com

Despre o primăvară memorabilă (fazanul vă transmite salutări, l-am reîntâlnit la marginea lanului, e bine sănătos):

https://lumeninmundo.com/2020/06/29/3-amenzi-celebre-din-timpul-internarii-de-urgenta-in-primavara-lui-2020/

Lasă un răspuns