3 amendați celebri din timpul internării de urgență în primăvara lui 2020

Isus Christos, prins de organele păzitoare la miezul nopții pe lângă o biserică pustie în Noaptea de Înviere. Zădărnicind combaterea bolilor, Iisus Hristos a fost amendat cu 2000 lei pentru circulația după ora 22 fără declarație conformă ordonanței militare, plus 2000 lei pentru că depășea vărsta de 65 de ani cu aproape două milenii, Isus Christos necirculând în intervalul orar prevăzut de ordonanța militară pentru protejarea venerabililor.

Având în vedere că, dublul amendat a declarat domiciliul cândva în Nazaret și apoi în cer, nu avea acte, nu a fost găsit în baza de date, Iisus Hristos a fost lăsat la poarta celui mai apropiat spital de psihiatrie. Spitalul nu l-a primit pe Isus fiindcă trebuia să facă întâi testul covid, dar fără acte…

Nu se mai știe ce s-a întâmplat cu Iisus după ce a scăpat de testul covid, cineva l-a văzut bătând drumurile patriei noastre, altcineva susține sus și tare că l-ar fi văzut în aceeași noapte printre georgieni la slujba de înviere.

Fazan prins la marginea unui oraș. Nu precizăm orașul pentru a-i proteja integritatea corporală în fața eventualilor pofticioși la gustul trupului de fazan bine rumenit.

Domnul fazan în vârsta de peste 65 de ani circula la marginea câmpului de rapiță fără documente, fără declarație pe propria răspundere conform ordonanței militare și fără a se încadra în intervalul orar destinat veteranilor. Drept pentru care organul legii a dispus amendarea fazanului cu 2000 lei pentru lipsa declarației, plus 2000 lei pentru neîncadrarea în intervalul orar.

Domnul fazan aflat în imposibilitatea de a plăti 4000 lei așteaptă hotărârea în procesul ”fazan contra organ” intentat pentru contestarea dublei amenzi. I s-a propus fazanului să-și doneze organele și carnea pentru plătirea amenzii, dar domnul fazan și-a luat doamna fazaniță și micii fazaniți evadând în pădurile unde nu pot fi găsiți de nimeni.

Mort în vârstă de peste 65 de ani prins noaptea circulând prin cimitir după ora 22, fără nicio declarație. Credea că va scăpa de privirea vigilentă și pătrunzătoare a patrulelor păzitoare de cimitire. Nici gând. Organele aflate la datorie zi și noapte i-au aplicat domnului decedat neastâmpărat pentru zădărnicirea combaterii bolilor următoarele amenzi: 2000 lei pentru circulație fără declarație, 2000 lei pentru circulație în cimitir, 2000 lei pentru neîncadrare în intervalul destinat venerabililor peste 65 de ani, 2000 de ron pentru circulație după ora 22.

Întrucât mortul nu a prezentat nici un act, fiind foarte recalcitrant, s-a încercat încătușarea acestui element nesupus, dar oasele îi scăpau prin inelele cătușelor. În ciuda strigătelor de ajutor, de instigare la revoltă împotriva combaterii bolilor, nici un mort nu i-a venit în ajutor. Toți erau morți de-a binelea. Doar unul dintre ei, încet, pentru a nu fi observat, a tras ușurel masca aruncată pe o alee, după ce simțea că se sufocă din cauza coșciugului, a capacului de cavou și a măștii.

scris de Cătălin Spătaru

surse poze: pinterest.com; batman.fandom.com

Lasă un răspuns

This Post Has One Comment